"SZOTYI-AVATÓ BÁL" A NAPRAFORGÓ ÓVODÁBAN

"SZOTYI - AVATÓ BÁL" A NAPRAFORGÓ ÓVODÁBAN

  Napraforgó Óvódánkban "Szotyi-avató Bál"-t rendeztünk 2018. szeptember 28 - án. A gyerekekkel közösen készültünk és sok színes programmal vártuk a kedves Szülőket a délután folyamán.

    A megnyító zenére egy aktív Anyuka segítségével apraja-nagyja kedvére és zenére tornázhatott. Mi, az öt csoport óvónői, különböző őszi tevékenységekkel készültünk: lehetett mandalát festeni ujj-, és tenyérnyomattal, süni bábokat készíteni, gesztenye-nyakláncot fűzni, továbbá falevelekből képeket készíteni, s nem utolsósorban dióval, gesztenyével ügyességi-, szem-kéz-láb koordináció-fejlesztő-, mozgásos játékokat játszani. A dajkák szivesen kínálták a "Büfében" a megéhező, megszomjazó gyermekeket szüleikkel együtt, ahol számos finomság közül választhattak.

   Az egyéni játékok után közös kötél-húzó versenyt rendeztünk, ahol fiúk - lányok, anyukák - apukák mérhették össze erejüket. A gyerekekkel közösen néptáncoltunk és csujjogattunk körbetáncolva a focipályát egy néptáncos  Anyuka közreműködésével.

    Végül: Az új gyereket, a "Szotyikat" egy ízléses nyaklánc elnyerésével "Napraforgó óvodásokká" avattuk!! Vidám, hangulatos pillanatok voltak ezek!

     Célunkat elérve, a jövő évben, immár hagyományként ünnepeljük ezt az emlékezetes eseményt! :)


dscn3054.jpgdscn3066.jpgdscn3068.jpg

dscn3085.jpgdscn3091.jpg

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA