Pályázatok

    

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a FOGYISZ által meghirdetett "Lélekmozgató" pályázaton az Észak -Kelenföldi Óvoda Keveháza utcai Óvoda 100.000 Ft-os Decatlon utalványt nyert. Az utalvány felhasználása a későbbiekben a gyermekek számára sporteszközök vásárlásával kerül felhasználásra.

Az Észak-Kelenföldi Óvoda 2016/2017-es nevelési évben a következő pályázaton indul:

 • az „Újbuda Környezettudatos Óvodája 2017” cím elnyerésére meghirdetett pályázat (a program időtartama: 2016. november 1–2017. június 30.)

*************

    

TÁMOP-3. 1. 7. - 11/1 – 2011 - 0073 Társadalmi Megújulás Operatív Program

A projektben résztvevő telephelyek:

 • Keveháza Utcai Óvoda

(Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése/Felkészülés a partnerközpontú működés tovább fejlesztésére, a Keveháza Utcai Óvodában)

 • Újbudai Palánták Óvoda

(Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése / Felkészülés a Palánták Óvodában folyó korszerű nevelési gyakorlat hatékony átadására)

    

A projekt során célunk volt, a hatékony és korszerű óvodapedagógusi felkészülés biztosítása, a referencia intézménnyé válás és a partnerközpontú működés tovább fejlesztése érdekében. A megvalósítás során az óvodapedagógusok képzési kompetenciáinak megerősítésére is törekedtünk. Nevelőmunkánk belső minőségére odafigyelve készültünk az újabb módszerek, technikák megismerésére a szervezett továbbképzéseken, felkészítéseken illetve a szakmai segítők közreműködésével. A humánerőforrás fejlesztése mellett, célunk volt a megfelelő tárgyi eszközök beszerzése is.

   

Folyamat szakaszai:

1./ Előminősítés. (Teljesítve - 2011. Április 05.)

2./ Felkészülés megvalósítása a TÁMOP-3. 1. 7. - 11/1 – 2011 - 0073 Társadalmi Megújulás Operatív Program Uniós program keretében. (Teljesítve – 2012. február 28.)

3./ Minősítés. (Minősítéshez szükséges dokumentumok feltöltésének határideje: 2014. Október 31. – Teljesítve – 2014. Október 29.)

   

A referenciaintézménnyé válás utolsó fázisa lesz a minősítés megszerzése, amely az előminősítéssel, és a felkészüléssel együtt biztosítják majd a sikeres működést és a fenntarthatóságot mindkét telephely számára.

    

Feladatunk:

 • Intézmény összevonás miatti névváltozás bejelentése.

A TOVÁBBI képzések és programok szervezése és megvalósítása során számítunk az Újbudai Pedagógiai Iroda támogatására és együttműködésére.

   

 *****************

   

ZÖLD ÓVODA – PÁLYÁZAT

Az Észak – Kelenföldi Óvoda székhelye és telephelyei elkötelezettek a Zöld Óvoda programja mellett. 2016. Szeptember 5-ig két telephelyünk beadta pályázatát, amelyek sikeres elbírálást kaptak így jelenlegi állapot intézményünkben:

 • Észak – Kelenföldi Óvoda székhely örökös cím,
 • Keveháza Utcai Óvoda telephely – második alkalom,
 • Újbudai Napraforgó Óvoda telephely örökös cím,
 • Újbudai Palánták Óvoda telephely – második alkalom.

 • Észak – Kelenföldi Óvoda székhely,
 • Keveháza Utcai Óvoda telephely,
 • Újbudai Napraforgó Óvoda telephely,
 • Újbudai Palánták Óvoda telephely.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA