Csoportok

    

CSOPORT Óvodapedagógusok Dajka
Csiga csoport  2016. szeptember 1-től ideiglenesen szüneteltetve.
(94/KKB/2016./VIII.30./számú határozat)
Katica csoport

Fodor Andrea

Nagy Ibolya
Balázsovics Ildikó - pedagógiai asszisztens

Tóth Szilvia Andrea

Csoportunkban szeretetteljes, nyugodt légkörben igyekszünk az óvodai napirendhez igazodva a mindennapokba beépíteni a szervezett tevékenységeket: mese-vers, környezet megismerése, rajzolás - festés, játékos mozgás és ének – zene - dalosjáték. Terveink megvalósításában a családoktól is megerősítést, támogatást kapunk. Lehetőséget biztosítunk a családoknak az óvodai életbe való betekintésre, a szülőkkel közös délutánokat is szervezünk.

Szeretettel várunk minden vidám, játszani szerető kisgyermeket: Andi, Ibolya és Szilvi néni.


Mackó csoport

Ághné Czap Edit

Fintorné Forgony Mária

Gáti Sándorné

A mi csoportunkban, együtt játszanak az óvodát most kezdő kicsik és iskolába készülő nagyok is. Rajzolunk, vágunk, ragasztunk, gyurmázunk, festünk. Ha csak tehetjük, minden nap énekelünk, táncolunk, zenét hallgatunk. Rendszeresen tornázunk, mesélünk, bábozunk, színházasat játszunk. Figyeljük az évszakok, a természet változásait, s igyekszünk minél többet megismerni a minket körülvevő világból. Az udvarunkon, télen a madarakról gondoskodunk, tavasztól pedig sokat kertészkedünk. A legfontosabb törekvésünk, hogy vidám hangulatban, minden egyes gyermekünk számára megadjuk azt, amire szüksége és igénye van.

Süni csoport

Somogyiné Szűcs Tünde

Szekacsek Gyöngyi
Kneszlné Schäfer Ágnes - pedagógiai asszisztens

Huszárné Unicsovics Zsuzsanna

Izgő - mozgó színes csoport a miénk, melybe mindig szeretettel várjuk az újonnan érkező gyermekeket. Csoportszobánk vidám, gyermeki hangulatú, mindig az aktuális témának megfelelően díszítjük fel. Csoportunk vegyes életkorú kicsikből és nagyobb gyerekekből áll.

A kialakított játszóhelyek, játékok, eszközök változatosak, a nyugodt és barátságos légkör kialakítását szolgálják.

Törekszünk családias légkört kialakítani. Figyelembe vesszük a gyermekek életkori sajátosságait és egyéni fejlődését. Nevelőmunkánk középpontjában mindig a gyermek áll.

A játék és a mozgás kiemelt helyen van a mindennapjainkban. Ezekhez a tevékenységekhez megfelelő szabad teret és időt biztosítsunk. Sokat tartózkodunk a szabadban.

A játékos tanulási tevékenységeket az adott témának megfelelően valósítjuk meg komplex formában. Játékos tevékenységen keresztül ismerkedünk a környező világ összefüggéseivel tapasztalások útján. Figyeljük a természetben és környezetünkben bekövetkező változásokat. Fontosnak tartjuk a mindennapi mesehallgatást, ami által nemcsak a szókincsük bővül, hanem érzelmi biztonságot is nyújt a gyermekek számára.

Sokat énekelünk. Támogatjuk a vizuális, sokszínű, változatos technikájú gyermeki alkotásokat, melyeket az öltözően lévő faliújságra helyezünk ki.

Nagy hangsúlyt fektetünk, a környezetvédelemre, az egészségtudatos életmódra. Délelőttönként a szülők által hozott gyümölcsöt adjuk oda a gyermekeknek.

Fontosnak tartjuk, hogy a szülők nyugodt szívvel merjék gyermekeiket az óvodában hagyni. Érezzék azt, hogy gyermekeik biztonságban, szeretetben töltik velünk napjaikat.

Munkánkat pedagógiai asszisztens segíti.


Méhecske csoport

Tölgyszéki Papp Edit

Majorosné Seres Orsolya
Takácsné Veres Viktória - pedagógiai asszisztens 

Nyámádi Tiborné

A méhecske csoport egy nyüzsgő méhkas, ahol mindenki lehetőséget kap arra, hogy saját képességei szerint, saját ütemében fejlődjön. Különböző tevékenységeken keresztül mindenki megtalálja azt, ami számára érdekes, ami által fejlődhet, okosodhat. Boldog méhcsaládunk aktív tagjai a szülők is. Mivel az ő gyermekeik a mi gyermekeink, törekszünk a közvetlen, nyitott kapcsolatra. Programjainkba, projektjeink megvalósításába a szülőket is bevonjuk, az ajtónk nyitva áll előttük. A csoport munkáját pedagógiai asszisztens segíti.


Mókus csoport

2020. szeptember 1-től ideiglenesen szüneteltetve.

(67/KKB2020./VIII.27/számú határozat)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA