Csoportok

    

CSOPORT Óvodapedagógusok Dajka
Csiga csoport  2016. szeptember 1-től ideiglenesen szüneteltetve.
(94/KKB/2016./VIII.30./számú határozat)
Katica csoport

Fodor Andrea

Nagy Ibolya

Tóth Szilvia Andrea

Csoportunkban szeretetteljes, nyugodt légkörben igyekszünk az óvodai napirendhez igazodva a mindennapokba beépíteni a szervezett tevékenységeket: mese-vers, környezet megismerése, rajzolás - festés, játékos mozgás és ének – zene - dalosjáték. Terveink megvalósításában a családoktól is megerősítést, támogatást kapunk. Lehetőséget biztosítunk a családoknak az óvodai életbe való betekintésre, a szülőkkel közös délutánokat is szervezünk.

Szeretettel várunk minden vidám, játszani szerető kisgyermeket: Andi, Ibolya és Szilvi néni.


Mackó csoport

Ághné Czap Edit

Fintorné Forgony Mária

Gáti Sándorné

A mi csoportunkban, együtt játszanak az óvodát most kezdő kicsik és iskolába készülő nagyok is. Rajzolunk, vágunk, ragasztunk, gyurmázunk, festünk. Ha csak tehetjük, minden nap énekelünk, táncolunk, zenét hallgatunk. Rendszeresen tornázunk, mesélünk, bábozunk, színházasat játszunk. Figyeljük az évszakok, a természet változásait, s igyekszünk minél többet megismerni a minket körülvevő világból. Az udvarunkon, télen a madarakról gondoskodunk, tavasztól pedig sokat kertészkedünk. A legfontosabb törekvésünk, hogy vidám hangulatban, minden egyes gyermekünk számára megadjuk azt, amire szüksége és igénye van.

Süni-kék csoport

Somogyiné Szűcs Tünde

Szekacsek Gyöngyi

Huszárné Unicsovics Zsuzsanna

Szeptember első napjaiban sokat beszélgetünk egyénileg az új kicsik szüleivel, anyás beszoktatás lehetőségét biztosítjuk, hogy zökkenőmentessé tegyük az óvodába érkezést. Csoportszobánk berendezése, dekorációi, a korosztályoknak megfelelő játszóhelyek és eszközök mind a nyugodt, barátságos légkör kialakítását szolgálják.

Hétfőnket egy beszélgetős körrel indítjuk, ahol sor kerül a szülőkkel együtt töltött idő élményének elmesélésére is. Szeretjük, ha óvodásaink megismerik a csoportszoba játszóhelyeit, megjegyezik, és használják az itt található játékokat.


Méhecske csoport

Tölgyszéki Papp Edit

Majorosné Seres Orsolya

Takácsné Veres Viktória

A méhecske csoport egy nyüzsgő méhkas, ahol mindenki lehetőséget kap arra, hogy saját képességei szerint, saját ütemében fejlődjön. Különböző tevékenységeken keresztül mindenki megtalálja azt, ami számára érdekes, ami által fejlődhet, okosodhat. Boldog méhcsaládunk aktív tagjai a szülők is. Mivel az ő gyermekeik a mi gyermekeink, törekszünk a közvetlen, nyitott kapcsolatra. Programjainkba, projektjeink megvalósításába a szülőket is bevonjuk, az ajtónk nyitva áll előttük.


Mókus csoport

2020. szeptember 1-től ideiglenesen szüneteltetve.

(67/KKB2020./VIII.27/számú határozat)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA