ZÖLD Programok: Mert MI komolyan gondoljuk...

                      

ÚJABB ZÖLD SIKEREK ÓVODÁNKBAN!

A "Környezettudatos Óvoda 2018.“ pályázatos versenyében 4.-dik helyezést ért el Óvodánk csapata, így nyereményünk 380 000 Ft ZÖLD pénz lesz. A nyereményt felhasználásakor elsősorban tartalmas és változatos ZÖLD programokat fogunk szervezni gyermekeink számára várhatóan a 2019-es évben.

Emellett 2 különdíjat is elnyertünk, 1-et a Napraforgók, 1-et pedig a Tétényisek. (Környezettudatos tisztitószereket tartalmazó csomagot nyertek óvodájuknak.)

KÖSZÖNJÜK KOVÁCSNÉ Gémesi Annamária lelkiismeretes munkáját a ZÖLD csapat vezetésében, valamint ÖTVÖSNÉ Kocsis Sarolta Környezetvédelem - Egészségnevelés Szakmai Centrumunk vezetését, valamint ANTONYÁK Bernadett, BATHA Ágnes, ERDŐSI Gabriella, FEKETE Klára, zöld koordinátorok zöldülését is!

A Polgármesteri Dicsérethez pedig külön GRATULÁLUNK ERDŐSI Gabriellának.

HAJRÁ ZÖLD csapat 2019-ben is!

CILI ÚTJA...

Ismét nevezett Óvodánk KOVÁCSNÉ Gémesi Annamária vezetésével az OZONE ZÖLD DÍJ pályázaton. A tavalyi 3.-dik helyezés után idén 2. helyezést ért el csapatunk a CILI ÚTJA... mese; mesekönyv által.

Gratulálunk KOVÁCSNÉ Gémesi Annamáriának az ötletért és a szerkesztésért, ANTONYÁK Bernadettnek, ERDŐSI Gabriellának és FEKETE Klárinak a fejezetek megírásáért!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA