BÚCSÚ AZ ÓVODÁTÓL AZ ISKOLÁBA KÉSZÜLŐ GYERMEKEINK SZÁMÁRA

BÚCSÚ AZ ÓVODÁTÓL 2020

Iskolába készülő gyermekeink számára

Tisztelt Szülők!

Kedves Anyukák és Apukák 

     

Ígéretünkhöz híven, augusztus végén lehetőséget biztosítunk az Óvodától való elbúcsúzásra az iskolába készülő nagycsoportos gyermekeink és családjaik számára. Természetesen figyelembe vesszük, hogy melyik épületünkben mik a hagyományok az óvó nénik ezeket és a jelenleg érvényben lévő járványügyi készültség előírásait figyelembe véve tervezték meg a programokat a következő módon:

    

ÉKÓ SZÉKHELY ÓVODA (TÉTÉNYI ÚT 46-48.)   

       

Süni csoport:

08. 27. 10,00 – 11,00 között a bent levő gyerekekkel rövid közös játék után átadjuk a tarisznyát és a pólót az iskolába készülőknek, majd átsétálunk a közeli cukrászdába sütizni /fagyizni.

Mókus csoport:

Az iskolába menő gyermektől az utolsó napokban, személyesen búcsúzik el Györgyi néni, kedves ajándék átadásával.

Mackó csoport:

08. 26. 16.00-kor, az egész csoportot, a szülőkkel együtt szeretettel várjuk egy évzáró, búcsúztató beszélgetésre az udvaron. A „szeretetlakomáról” mi gondoskodunk!

Katica csoport:

08. 26. 10,00 - 11.30 között szeretettel fogadjuk az iskolába készülő nagycsoportosokat! Az óvodában átadjuk nekik a búcsúzó ajándékokat, majd a bent lévő többi Katica csoportos gyermekkel együtt átmegyünk a Bikás parkba egy közös játékra, fagyizásra.

Méhecske csoport:

08. 24. 16,00-kor várjuk szeretettel az iskolába készülő nagycsoportosokat és szüleiket, testvéreiket egy közös sütizésre, és játékra, mely a Bikás parkban a Montázs Art Caféban kerül megrendezésre. (1119 Budapest, Etele út 55)    

    

KEVEHÁZA ÓVODA (KEVEHÁZA U. 4.)  

 

Ballagás, nagycsoportosok búcsúztatója

Helyszín: Madárbarát kert, óvodánk bejáratánál az udvaron.

augusztus 17-én délután 16.00 - 16.40

Bagoly csoport  

augusztus 27-én délelőtt

9.00 - 9.40 Katica csoport

10.00 - 10.40 Micimackó csoport

11.00 - 11.40 Vackor csoport

16.00 - 16.40 Sün csoport

17.00 - 17.40 Őzike csoport

        

ÚJBUDAI NAPRAFORGÓ ÓVODA (BIKSZÁDI U. 57-59.)  

   

augusztus 26. 16.30-tól közös búcsú a Napraforgó Nagyoknak az óvoda udvarán.   

     

ÚJBUDAI PALÁNTÁK ÓVODA (MÉRNÖK U. 42.)   

     

A Palánták Óvodában az iskolába készülő gyermekektől 2020. 08. 25.-én kedden délelőtt búcsúzunk el ünnepélyes hangulatban.

(Érintett csoportok: Mazsola, Nefelejcs, Mákvirág, Pitypang)

Kérjük, hogy a búcsúzó gyermekek ünneplő ruhába, fehér blúz/ ing, sötét szoknya/ nadrág öltözzenek. A csoporttársak, fehér Palántás pólóba jöjjenek ezen a napon.

A búcsúzkodás zártkörű, csoportonként 1-2 szülőt várunk fotózás illetve videó felvétel készítése céljából, melyet a csoportos óvónőkkel szíveskedjenek egyeztetni.

Azokat is várjuk szeretettel a búcsúzkodás délelőttjére (9.00 - 12.00 óra között), akik a nyár folyamán nem jártak óvodába.

    

   

Búcsúzkodás menete:

   

Csoportszobában szabad játék a társakkal.  

Beszélgető kör keretében visszaemlékezünk a gyerekekkel az óvodai élményeikre, baráti kapcsolataik alakulására.  

Az óvoda aulájában, Gyöngyi néni csoportonként várja és köszönti a búcsúzkodó gyermekeket, tarisznya  és bíztató, dicsérő szavak kíséretében bocsájtja útjára az iskolába készülő nagycsoportos óvodásokat. 

Énekszóval körbe sétálunk az óvodában, majd friss limonádéval kínáljuk a gyermekeket.  

A búcsúzkodás napján délután a csoportos igényeknek megfelelően az SZMK szülők közreműködésével külső helyszínen családi beszélgető-játszó programok szervezését tervezzük. A részletekről az érintett csoportok e-mail levelezésén keresztül tájékoztatjuk Önöket.  

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA